Home > Business > Chapeau Château Fair: R365 | Christie’s International Real Estate

Chapeau Château Fair: R365 | Christie’s International Real Estate

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook  R365 | Christie’s International Real Estate is op het event vertegenwoordigd.

Voor wie geïnteresseerd is in exclusief onroerend goed kan bij R 365 | Christie’s International Real Estate terecht voor deskundig en discreet advies. Het makelaarskantoor van Alard van der Varst Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop, (ver)huur en taxaties van woningen in het exclusieve midden en hogere segment in de gehele regio Limburg. Alard van der Varst Makelaars is ondertussen een begrip geworden in Limburg. Expertise ligt onder meer in historische gebouwen, kastelen, monumenten, villa’s, landhuizen en woonboerderijen.

Recentelijk is het hoofdkantoor verhuisd van de Markt in Maastricht naar een prachtig pand in de Stokstraat: hét historisch en mondaine stadsdeel van Maastricht. Om tevens de exclusieve woningmarkt in Midden-Limburg volledig te blijven bedienen, is er eveneens een bezoekadres beschikbaar in het sfeervolle Kasteel Hattem in Roermond. En op zondag 23 juni 2019 is Christie’s International Real Estate voor het tweede jaar op rij aanwezig op de Chapeau Château Fair. Hier zal Alard van der Varst samen met zijn team bezoekers van de fair op een laagdrempelige manier kennis laten maken met zijn diensten.

 

Alard van der Varst Makelaars / R365 | Christie’s International Real Estate

Stokstraat 47

6211 GC Maastricht

+31 (0)43 3470139

info@alardvandervarst.nl

www.alardvandervarst.nl

___________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu