Home > Business > Chahinda Ghossein tot Topvrouw 2022 verkozen

Chahinda Ghossein tot Topvrouw 2022 verkozen

Tijdens een gala-avond in de Paterskerk in Weert, is cardioloog-in-opleiding Chahinda Ghossein donderdagavond verkozen tot Topvrouw van het Jaar.

De Roermondse Ghossein is verbonden aan het ziekenhuis in Maastricht (MUMC+). Daarnaast is ze werkzaam als hoofdonderzoeker op het gebied van vrouw-specifieke gezondheid. Samen met haar team heeft ze tijdens haar promotie onder andere een groot onderzoekscohort opgezet, bestaande uit 1700 vrouwen uit heel Nederland. Daarnaast is Ghossein initiatiefnemer en voorzitter van stichting Queen of Hearts. Daarmee wil ze vrouw- specifieke gezondheid -zoals geestelijke gevolgen van zwangerschapscomplicaties- meer op de kaart wil zetten.

Topvrouw van het Jaar is een initiatief van Topvrouwen Limburg, een stichting met als doel vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap te stimuleren en te ontwikkelen.

Voor de titel waren dit jaar verder de Venlose advocate Marivonne van Kralingen en Esmiralda Thieme, directeur bij pensioenfonds AZL in Heerlen in de race.

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu