Home > Business > Bubbelen met uitzicht over het Heuvelland

Bubbelen met uitzicht over het Heuvelland

Thermae 2000 op de Cauberg in Valkenburg, een van de grootste welnessresorts van Nederland, heeft in het saunalandschap een volledig vernieuwd buitengebied geopend. Dit buitengebied is onderdeel van de drie grote vernieuwingsprojecten in 2019.

Bovenaan de ligweide in het saunagebied, vlak vóór de twee bestaande opgietsauna’s, zijn twee whirlpools geplaatst. Deze ontspanningsbaden bevinden zich direct op de meest ontspannen plek: vanaf de top van de Cauberg kijk je zo over het Limburgse landschap.

,,Whirlpools in het saunagebied waren nog een groot gemis”, zegt directeur Bastiaan Klomp. ,,We kregen deze opmerking vaak omdat je tot nu toe als saunaganger naar het badenlandschap moest verkassen voor een bubbelsessie. Dat is nu niet meer, na een saunagang en goed afkoelen en douchen, is dit de ideale plek om te ontspannen en op te warmen.”

Op de ligweide, voorheen steil aflopend, zijn terrassen aangelegd waardoor saunagangers op een comfortabele manier in het midden van de natuur tot rust komen. Geen bedjes meer die ‘bergaf’ liggen, maar fijne terrassen en veel meer plek om te liggen en uit rusten. Volgens Thermae 2000 zijn de terassen ideaal op zomerse dagen, maar ook om na een saunagang af te koelen als het iets kouder wordt.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het gloednieuwe panoramagebouw, dat komend najaar wordt geopend. Het gebouw wordt tegen de Cauberg aan gebouwd en bestaat uit drie lagen. Vanaf alledrie de lagen kun je uitkijken over het heuvelachtige landschap. Het nieuwe gebouw bevat zeven belevingsruimtes, waaronder een zonneterras, verschillende rustruimtes en een panoramasauna waar opgietingen voor wel honderd personen gegeven kunnen worden gegeven. Eind oktober – tijdens de viering van het dertigjarig jubileum van Thermae 2000 zal dit gebouw officieel worden geopend.

__________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.