Home > Business > Bovenaan in Google staan? Dat wil iedereen!

Bovenaan in Google staan? Dat wil iedereen!

Met Wemessage Zuid slaat Rudy Ceulemans (44) op een persoonlijke en betrokken manier een brug tussen ondernemers en de digitale wereld. „Vertrouw mij maar: wie wil groeien moet goed vindbaar zijn op internet.”

Online onmisbaar

„Het zoekgedrag van de klant is de afgelopen jaren veranderd”, vertelt Rudy Ceulemans. „Die wacht niet meer op ‘papieren’ advertenties, maar vindt anno 2022 via zoekmachines zelf het gewenste product.” Toch zijn veel MKB/MKB-plussers nog huiverig om online te gaan. Waarschijnlijk omdat ze er nog te weinig kennis van hebben. Rudy kent het gedrag van klant en ondernemer als geen ander. De Maastrichtenaar werkte vijftien jaar lang bij een landelijk online mediabedrijf als marketeer. Met oud-collega Remko Jansen besluit hij in 2020 voor zichzelf te beginnen. Door een samenwerking aan te gaan met het full service online marketingbureau Wemessage is alle specialistische kennis en kunde binnen handbereik.

Persoonlijke gesprekken

„Wij willen een verlengstuk van de ondernemer zijn en deze volledig ontzorgen. Ik doe dat met name in Nederlands- en Belgisch-Limburg.” Wemessage Zuid regelt alles voor de ondernemer op basis van wederzijds vertrouwen en afspraken. „Ik ga altijd persoonlijk kennismaken met de klant. In een vervolggesprek stellen we samen de marketingdoelen vast. We starten een nulmeting en op basis van online data kan ik de klant, telkens in een persoonlijk gesprek, laten zien welke vorderingen we maken op weg naar de gestelde doelen.”

Gevonden door de klant

Het is verleidelijk voor ondernemers om een kant en klare template website in te kopen. „Maar het gaat juist om maatwerk: als je de doelstellingen wilt behalen mag geen enkele schakel in de keten ontbreken”, benadrukt Rudy. „De belangrijkste schakel, een website die technisch goed in elkaar steekt qua coderingen en kwalitatieve/authentieke content, krijgt uiteindelijk van Google een hogere waardering. Allemaal zaken die meebepalen of je op de eerste pagina van de zoekmachine komt te staan en door de klant gevonden wordt.”

Marketing Performance

Naast het eventueel bouwen van een succesvolle website en/of webshop zorgt Wemessage Zuid ook voor tools op het gebied van ‘marketing performance’: instrumenten die nodig zijn om de online-groeistrategie te versterken. Denk aan: copywriting, huisstijl, social-media campagnes, SEO (linkbuilding) en Google Ads. Rudy: „Think Digital zit al bij steeds meer ondernemers tussen de oren. Tel daar het maatwerk van Wemessage Zuid bij op en een hoger rendement volgt!”

Maastricht (NL) – wemessage.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu