Home > Business > BOON: chocoladetulpen uit Amsterdam

BOON: chocoladetulpen uit Amsterdam

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

‘Als de lente komt, dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam…’  Of komen ze dit keer misschien uit Hasselt ? Chocoladehuis BOON pakt weer uit met een compleet nieuwe paascollectie. Dit jaar vonden maître-chocolatier Patrick Mertens en zijn team inspiratie in… Amsterdam!

Dat laatste is uiteraard geen toeval. Al zo’n vijf jaar worden de pralines en sierstukken van BOON immers ook verkocht bij Hop & Stork in Den Haag en Utrecht, en vanaf juli in hartje Amsterdam. Vandaar dus een volledige paascollectie geïnspireerd op tulpen. Die je uiteraard ook kunt vinden in De Stad van de Smaak, om precies te zijn aan de Paardsdemerstraat in Hasselt, de thuisbasis van BOON.

  

Patrick Mertens werkt de gevulde paaseieren af met vogelnestjes en rode, witte of gele tulpen. Uiteraard zijn er ook leuke praalstukjes in het tulpenthema. Wie graag eens origineel of extra groot uitpakt, kan zelfs eieren bestellen met een hoogte van maar liefst één meter, geïnspireerd op de bekende tulpenvazen.

Maar hou je het liever klein en bescheiden, dan tippen we je de kleine gevulde eitjes in allerlei smaken en breekchocolade met fris lentegenot. Er zijn zelfs chocolade-eieren in een echte eierschaal, die je kunt pellen als een hardgekookt eitje !

    

De paascollectie is integraal beschikbaar bij Chocoladehuis BOON in Hasselt en deels bij Koek & Brood in Genk en Hop & Stork in Den Haag en Utrecht. Hop & Stork Amsterdam opent in juli en zal doorlopend tulpen in zijn collectie hebben.

Info : chocoladehuisboon.be, facebook.com/BoonChocolates, instagram.com/boonthechocolateexperience

Fotografie: Marco Mertens

__________________________________

Bent u een echte Chapeau Lifestyler?
Word dan lid van de Chapeau Club en profiteer t/m 25-02 een geweldig welkomstgeschenk; Wijnpakket van Sauter Wijnen (6 flessen) -> meer info <-  

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu