Home > Business > Bloemen Parket geniet na van een feestelijke lancering

Bloemen Parket geniet na van een feestelijke lancering

Auteur: Janneke Grolleman

We blikken terug op de lancering van de INGRID, die plaatsvond bij de 300 vierkante meter grote showroom van Bloemen Parket. Een eigen lifestyle magazine om niet alleen het 45-jarig bestaan te vieren, maar vooral ook om de ‘mooie vloerverhalen’ van de afgelopen jaren met iedereen te delen, want het magazine, genoemd naar eigenaresse Ingrid Bloemen, staat boordevol inspirerende interieurverhalen en spraakmakende vloerprojecten. Daarnaast biedt het blad een kijkje achter de schermen bij het familiebedrijf.

Leveranciers, klanten en familie genoten van het goedgevulde programma met een glaasje bubbels. Er heerste de hele namiddag een feestelijke sfeer in de showroom. In deze blog blikken we even terug…

Het programma
De middag werd geopend met een welkomstwoord van Ingrid Bloemen. Onder leiding van presentatrice Vivian Lataster luisterden de gasten naar een interview met Ingrid, een talkshow met verschillende zakelijke relaties onder wie binnenhuisarchitect Peter Littmann en eigenaresse van Plinten en Profielen Centrale – leverancier Bloemen Parket Lisa Klaassen.

In een gesprek met haar man en tevens manager van de percussieband Slagerij van Kampen, Eric Dieteren en studievriendin Jose Giesen – eigenaresse Restaurant De Blauwe Dame – kregen de aanwezigen een kijkje in het leven van Ingrid, die al 25 jaar aan de leiding staat bij het familiebedrijf. Tijdens de presentatie bezorgde sopraan Wendy Kokkelkoren (zangeres van poporkest Guido’s Orchestra) voor een kippenvelmomentje met het nummer Gabriellas Sång.

Speciaal voor het jubileum pakten de medewerkers van Bloemen Parket uit en verrasten Ingrid met een eigengemaakte videoclip, die tijdens haar wintersportvakantie in het geheim door de medewerkers werd opgenomen. Een videoclip op de bij Ingrid bekende après-skit hit: Ich und mein Holz. Als cadeau aan Ingrid en Bloemen Parket. De middag werd afgesloten met een dankwoord aan alle aanwezigen.

Het magazine
Met de INGRID wil het Kerkraadse familiebedrijf de lezer inspireren. Ingrid liep al een tijd met het idee om een eigen magazine te lanceren, zo vertelde ze tijdens de presentatie. Met het 45-jarig bestaan in het verschiet dook ze ruim een jaar geleden in het verleden, heden en de toekomst van haar bedrijf. Ingrid: ,,In de afgelopen 45 jaar hebben we zoveel mooie vloeren geplaatst, met ieder een verhaal, dat het tijd werd om deze verhalen op te schrijven. Als een soort herinnering. Dat wilde ik niet in de vorm van een folder, maar in de vorm van een glossy. Een glossy om te bewaren, met de nodige leesplezier voor deze zomer. Gaandeweg kwamen we zoveel mooie vloeren en verhalen tegen, dat er geen einde aan leek te komen. Nu ligt er een 80 pagina’s dikke INGRID. Wauw!”

Interviews, verhalen en foto’s werden gemaakt, die samen de ‘INGRID’ vormen. In het magazine vind je niet alleen verhalen over parket, maar ook persoonlijke verhalen en klanten met ieder een verhaal. ,,We hebben gepiekt, veranderd, geïnnoveerd en vooral altijd anders willen zijn. Typisch Bloemen Parket. Wat we daarmee bedoelen ervaar je in dit magazine.”

______________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu