Home > Branded content > Black Label Hotels meets Hilton

Black Label Hotels meets Hilton

De finale van de prestigieuze Dutch Hotel Award 2019 werd op een haartje na gemist, maar voor de directie en de medewerkers van de jonge Limburg-se hotelgroep Black Label Hotels is dat allerminst een reden om het hoofd te laten hangen. Integendeel zelfs. ,,Als je als relatieve nieuwkomer op de hotelmarkt al na een paar maanden nadat je zaak open is, weet door te dringen tot de halve finale van een prijs die in de wereld van de hospitality zo hoog aangeschreven staat, dan geeft dat de burger alleen maar moed,” zegt directeur Martin Hendricks van Black Label Hotels.

  Martin Hendricks 

Publiciteit
Zijn recentelijk geopende Black Label Hotel Valkenburg was door de jury Dutch Hotel Award 2019 genomineerd voor een plek in de finale. Samen met vier andere bijzondere Nederlandse hotelconcepten. De organisatie was onder de indruk van de professionaliteit waarmee de hotelgroep zich op 23 mei in Heineken Experience in Amsterdam presenteerde. Toch bleek het allemaal net niet genoeg om door te stomen naar de eindronde. Hendricks: ,,We hebben er bij terugkomst in Limburg met z’n allen nog eens feestelijk op getoost. Want één ding is zeker: in Amsterdam weten ze nu waartoe Black Label Hotels in staat is. De mooie publiciteit die we hebben gekregen stemt ons meer dan vrolijk.”

High spirits
Black Label Hotels bevindt zich toch al in high spirits dezer dagen. Begin mei kon Hendricks na geheime onderhandelingen die maanden in beslag namen eindelijk bekendmaken dat zijn hotelgroep in het voormalige Bisschoppelijk College aan de Parklaan in Sittard vanaf volgend jaar een hotel onder het luxueuze label DoubleTree by Hilton mag gaan exploiteren. Een feestelijk gegeven dat eveneens goed werd opgepakt in de pers. Martin Hendricks: ,,Wat in dit geval meespeelt is dat het het eerste Nederlandse hotel van de Hilton Groep buiten de Randstad betreft. Dat zo’n wereldmerk vertrouwen in ons heeft, stemt ons natuurlijk trots.”

_____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.