Home > Business > Bèr Huynen, Het adres voor winteronderhoud aan tuinmachines

Bèr Huynen, Het adres voor winteronderhoud aan tuinmachines

De natuur verkeert in slaapstand, maar bij Bèr Huynen in Margraten is dat juist een ideale tijd om actief bezig te zijn met het winteronderhoud van vele soorten machines die straks in het voorjaar weer perfect moeten werken. Voor zowel particulieren als landbouwers is dit de tijd om het materiaal weer helemaal op orde te krijgen. De deskundige en ervaren monteurs van Bèr Huynen zorgen ervoor dat alle machines en gereedschap weer optimaal functioneren, als straks in het voorjaar alles weer begint te groeien.

Het familiebedrijf Bèr Huynen bestaat al sinds 1990 en is een breed begrip in een groot gebied, van de regio Beek-Meerssen tot en met het hele Heuvelland. Het bedrijf bedient ook de Belgische grensstreek, vanaf Maasmechelen tot en met de Voerstreek. De grote bekendheid is enerzijds te danken aan de topmerken die gevoerd worden zoals het Zweedse Husqvarna voor alle tuinmachines en het Zuid-Duitse Fendt, dat gezien wordt als de Mercedes onder de tractoren.

In 2008 heeft zoon Robèrt Huynen het bedrijf overgenomen en dynamisch uitgebouwd. „Onze ambities zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid, onder meer met de overname van Enterforce op Maastricht Aachen Airport. Doordat we een groot gebied bestrijken, kunnen wij ook een breed team van monteurs en technisch specialisten inzetten om een optimale service te verlenen. Dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Het aanschaffen van de juiste apparatuur en machines is heel belangrijk, maar het deskundig onderhoud ook. Wij ontzorgen onze klanten en regelen dat alles in de tuin functioneert. Veel klanten komen hier in Margraten, waar we onze winkel en grote werkplaats hebben, maar we komen met onze homeservice ook bij de klanten thuis om hen te adviseren en om machines op te halen en na onderhoud weer af te leveren.”

In toenemende mate levert Huynen niet alleen aan particulieren en landbouwers, maar ook aan hoveniersbedrijven die de kwaliteit van de machines én de bijbehorende service zeer op prijs stellen. Jill Goossens, partner van Robèrt Huynen en sinds enkele jaren ook actief in het bedrijf, ziet een forse groei in de verkoop van de zogeheten automowers, de robotgrasmaaiers die geheel automatisch zorgen voor een strak gazon. „Met Husqvarna hebben wij een volledig aanbod. Die zijn voor bijna alle soorten tuinen en parken geschikt, mits het systeem goed geïnstalleerd wordt. Daar hebben we specialisten voor in dienst die dat bij de klant thuis komen doen.”

Robèrt Huynen wijst er nog op dat het juist nu ook de tijd is voor het winteronderhoud van die robotmaaiers. „Dan voorkom je de drukte in het voorjaar en kun je rekenen op een extra snelle service. Dat geldt ook voor alle andere apparaten, want alle tuinmachines van diverse merken kunnen bij ons worden aangeschaft.”

Bèr Huynen – Aan de Fremme 58, Margraten (NL) – berhuynen.nl

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu