Home > Auto's > Audi Quattro Cup 2015

Audi Quattro Cup 2015

Technologie en passie. Dat is wat Audi en de golfsport al 25 jaar met elkaar verbindt. Sinds 1991 is de Audi quattro Cup dan ook een internationaal fenomeen. Er werden in 2014 meer dan 800 kwalificatietoernooien in 53 landen georganiseerd, waaraan ruim 100.000 deelnemers hebben gestreden om de titel.

Ook in 2015 zullen er kwalificatierondes op de fraaiste golfcourses van Nederland worden gehouden. Zo ook op ‘De Maastrichtsche’. Dit jaar introduceert Wealer – in samenwerking met Wealer Lease en ‘De Maastrichtsche’ – de Audi Quatro Cup in Zuid Limburg…en wel op 19 juni 2015.

De deelnamekosten voor dit toernooi (deelname is uitsluitend mogelijk per team van twee personen) bedragen €135,00 per persoon: een geheel verzorgde golfdag inclusief een lunch, baancatering, diner en borrel.

In de Audi quattro Cup wordt gespeeld volgens het Greensome Stableford koppelwedstrijdmodel. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) 2015. Inschrijving is beperkt tot koppels met een gezamenlijke handicap van maximaal 56,0 en een individuele handicap van niet meer dan 36,0, met een maximaal verschil van 20,0 tussen beide handicaps. Plaatsing voor nationale finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.

De meest succesvolle teams plaatsen zich automatisch voor de nationale finale op Golfsociëteit de Lage Vuursche. Het team wat de eerste plaats weet te veroveren tijdens de nationale finale mag zich – op uitnodiging van Audi – opmaken voor een reis naar Mexico waar de internationale eindstrijd dit jaar zal plaatsvinden op de Cabo del Sol, Ocean Course.

Twijfel niet langer en schrijf je in via www.audiquattrocup.nl/toernooi-agenda!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.