Home > Branded content > Attent Vermogensbeheer

Attent Vermogensbeheer

Attent Vermogensbeheer weet met een persoonlijke aanpak en vooral uitstekende beleggingsresultaten een groeiend aantal ondernemers en particulieren uit Nederland en België voor zich te winnen. „Beleggen is een dagtaak, je moet overwogen en snel kunnen handelen. Dat kun je het beste aan professionals overlaten.”

Met vestigingen in Maastricht en Lanaken profileert Attent Vermogensbeheer zich als een middelgrote beleggingsonderneming. Over het belegd vermogen wil mede-eigenaar en partner Roger Wynands uit concurrentieoverwegingen niet al te veel kwijt. „Binnen vijf jaar hebben we meer dan één miljard euro onder onze hoede,” schetst hij de ambities. „Dat is een flink groeiscenario. Het aantrekken van onze nieuwe commercieel directeur Will Raven maakt hier onderdeel van uit. We merken dat onze aanpak in de markt gewaardeerd wordt. In de beide Limburgen, maar inmiddels ook in de rest van Nederland. Ook gaan steeds meer mensen beleggen, want sparen levert helemaal niets meer op.”

Waardering
Waardering door particulieren en ondernemers. „Niet om op de grote jongens af te geven,” vertelt Paul Dohmen, mede-eigenaar en een van de negen adviseurs van Attent, „maar we worden met name beter beoordeeld op transparantie en onafhankelijkheid. Wij hebben geen enkel belang in welk fonds of aandeel dan ook. We zoeken voor onze cliënten de perfecte beleggingsmix, beheren hun kapitaal en zorgen dat het groeit. Veilig.”

‘Binnen vijf jaar hebben we meer dan één miljard euro onder onze hoede’

Rendement
Veilig en toch rendement? „Zeker,” reageert Roger Wynands. „Wij werken met vijf profielen met oplopende percentages aandelen. Hoe meer aandelen, hoe meer risico. Maar dan wel verantwoord risico. We stellen voor elke klant in nauw overleg een portefeuille samen die uiteindelijk een bepaald rendement moet opleveren. Belangrijkste vraag is altijd: wat wilt u wanneer bereiken? En waarom belegt u? Alleen als de doelen reëel zijn, gaan we aan de slag. Uiteraard is beleggen iets voor de langere termijn. Vorig jaar was bijvoorbeeld niet zo’n best beursjaar, maar gerekend over de laatste vijf jaar variëren de rendementen voor onze klanten tussen de zes en tien procent. Daarmee scoren we hoog, we durven met elke bank de vergelijking aan.”

Keuzes
Geen sinecure, wereldwijd de aandelenmarkten en vastgoedsector in de gaten houden. „We maken keuzes,” zegt Paul Dohmen. „Je kunt niet alles in de gaten houden en aanbieden. We focussen ons en maken gebruik van een groot aantal betrouwbare informatiebronnen. Real time, elke dag. Vanwege het uitgebreide mandaat, kunnen we direct ingrijpen, aankopen of verkopen. En uiteraard zijn we altijd persoonlijk bereikbaar. Dat is waarmee we ons onderscheiden: goed resultaat met een persoonlijke aanpak waarbij we onze klanten graag op kantoor uitnodigen of thuis bezoeken.”

Attent Vermogensbeheer opereert onder toezicht van de AFM en DNB en werkt samen met depotbanken Binck, KBC en Insinger Gilissen.
Cliënten met een vermogen vanaf 150.000 euro zijn welkom.
Meer informatie op www.attentvermogensbeheer.eu

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu