Home > Business > ABN AMRO Mees Pierson

ABN AMRO Mees Pierson

ABN AMRO Mees Pierson kennen we als de grootste Private Bank van Nederland. Ook in Limburg is deze Private Bank marktleider. Maar wat is Private Banking nu precies en hoe kijkt ABN AMRO Mees Pierson aan tegen bankieren anno 2017. We spraken erover met Will Raven, directeur voor de provincie Limburg.

Wat betekent Private Banking binnen ABN AMRO Mees Pierson?
Private Banking van ABN AMRO Mees Pierson is een persoonlijke dienstverlening voor vermogenden. Een eigen team van specialisten voorziet onze klanten van een persoonlijk advies toegespitst op hun situatie en behoefte. Cruciaal daarin is de rol van de private banker. Hij of zij is de vaste contactpersoon en heeft de regie over het geheel van diensten en zorgt ervoor dat de klant inzicht en overzicht heeft. De private banker wordt hierbij bijgestaan door specialisten op het gebied van onder andere beleggen, financieren of  filantropie advies. Omdat wij veruit de grootste private bank van Nederland zijn en daarom ook de meeste ondernemers bij ons bankieren beschikken wij over topspecialisten die de klant van dienst kunnen zijn met specifieke ondernemersvragen.

Wat is voor ABN AMRO Mees Pierson bankieren anno 2017?
De wereld verandert in een hoog tempo. Voor onze klanten én voor de bank. Financiële zaken worden complexer en de lat ligt hoog. Aan ons de mooie taak om klanten te helpen ontzorgen en goede beslissingen voor de toekomst te nemen. Onze deskundige adviezen blijven we ter beschikking stellen aan onze klanten maar de invulling daarvan is voor iedere klant verschillend. Door de opkomst van sociale media heeft interactie met onze bank een andere dimensie gekregen. De klant bepaalt hoe hij contact onderhoudt. Via persoonlijke gesprekken, via een video gesprek, mobiel of internet bankieren. Dat vraagt om vernieuwing waarbij we de persoonlijke insteek niet los laten.

Kunt u een voorbeeld geven van vernieuwing?
Een van de vernieuwingen is ons nieuwe digitale concept Private LiveXpert. Voor de ontwikkeling hiervan hebben we intensief opgetrokken met onze klanten. Zij geven aan snel en online contact te willen hebben met hun eigen vertrouwde contactpersoon op tijden dat het hun uit komt. Van maandag tot en met zaterdag en ook ’s avonds. Via de Private LiveXpert app ontvangen onze klanten relevante berichten en tips en zijn deze aanleiding om verder te praten dan is een afspraak zo gemaakt.

Wordt bankieren daardoor niet onpersoonlijker?
Juist niet, het is 100% private banking op een eigentijdse manier. Private banking is en blijft mensenwerk. De private banker, beleggingsadviseur en financieel specialist spelen een cruciale rol in de kwaliteit van onze dienstverlening. Naast vernieuwingen blijven we ook investeren in onze lokale aanwezigheid. Sterker nog, we breiden het aantal kantoren zelfs uit.

Wat zijn uw wensen en uitdagingen voor de Limburgse markt in 2017?
Allereerst natuurlijk een gezond en voorspoedig jaar voor eenieder. Wij zijn uiteraard erg blij met onze positie in de Limburgse markt maar zoals in elke branche ben je zo goed als je laatste succes en dat vraagt om continue verbeteringen. Dat betekent dat we ook in 2017 nog meer ons best gaan doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het elke dag weer beter doen voor onze klanten daar gaan we voor.

Is uw interesse gewekt? 
abnamromeespierson.nl
043-3846800

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu