Home > Business > 3W breidt capaciteit uit

3W breidt capaciteit uit

Met het instappen van het family-office AT Capital uit Singapore breidt projectonwikkelaar 3W (hoofdkantoor in Maastricht) vooral de capaciteit uit om daadkrachtig te opereren op de Nederlandse Vastgoedmarkt, met name in een aantal grotere steden.

3W is de laatste jaren heel succesvol in het transformeren van locaties in binnensteden. Dat zijn vaak kapitaalsintensieve projecten en door samen te werken met een sterke partner, worden de mogelijkheden vergroot.

Daarom ziet Jaco Meuwissen, CEO en aandeelhouder bij 3W, de komst van AT Capital dan ook als een strategische uitbreiding. Het bedrijf uit Singapore neemt precies de helft van de aandelen over.

„Wij zijn steeds meer actief in de Randstad en hebben daarom ook een kantoor in Amsterdam”, licht Meuwissen toe. „Met AT Capital werken we al samen in het Rijkswijkse winkelcentrum In de Boogaard, dat een volledige transformatie ondergaat. En er staan nieuwe projecten op stapel in de Randstad.”

3W zal ook samen met vastgoedbedrijf Edge de ontwikkeling van het nieuwe hoofdkantoor van DSM in Maastricht gaan uitvoeren. „Met AT Capital is overeengekomen dat wij zelfstandig doorgaan en door de groei zullen wij wellicht nieuwe mensen gaan aannemen, omdat onze portefeuille zal gaan groeien”, zo verwacht Meuwissen.

In het bedrijf 3W is naast Meuwissen ook Ward Vleugels aandeelhouder. Hij was jarenlang CEO van parkeergigant Q-Park dat uitgroeide tot een van de marktleiders in Europa.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.