Home > Business > 2024: koop en verkoop van uniek, exclusief onroerend goed in de lift

2024: koop en verkoop van uniek, exclusief onroerend goed in de lift

Dat de woningmarkt continu in beweging blijft, hebben we de afgelopen jaren aan den lijve kunnen ondervinden. Van hoge verkoopprijzen en extreem lage rentes naar precies het tegenovergestelde, met stijgende energieprijzen als kers op de taart. 2024 lijkt het fonkelende licht aan het einde van de tunnel. Prijzen en rentes stabiliseren met als logisch gevolg dat de woningmarkt aantrekt. En dat is goed nieuws voor de exclusieve huizenmarkt.

„Zeker in de regio Maastricht zien we vraag en aanbod enorm stijgen, al zal het de komende jaren niet snel voorkomen dat vraag en aanbod ooit gelijkkomen. Er is een enorme krapte op de woningmarkt en dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Dat is positief, want wie zijn exclusieve woning dit jaar verkoopt kan rekenen op een aanzienlijke opbrengst. En de kopers van die woningen? Die kunnen ervan uitgaan dat ze de investeringen altijd terugverdienen. Een win-win, dus”, aldus het team van PH Exclusive Real Estate.

Er is een enorme krapte op de woningmarkt en dat zal nog wel een tijdje zo blijven.’

PH Exclusive Real Estate Maastricht

Benieuwd wat de veranderingen in de woningmarkt voor jou betekenen? Het team van PH Exclusive Real Estate helpt je graag om daarachter te komen.

PH Exclusive Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van uniek, exclusief onroerend goed in de regio Maastricht en Zuid-Limburg. In onze aanpak brengen wij jarenlange kennis en ervaring in de branche, de markt en succesvolle werkprocessen samen met gevoel, tijd en aandacht. Voor verkoper en koper, om op die manier voor hen het beste resultaat te behalen.

Achter het Vleeshuis, 9 Maastricht – ph-exclusiverealestate.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.