Mandalin

Maastricht
Restaurant
Terras aanwezig Terras aanwezig

De Turkse keuken zoals je die in het westen maar zelden tegenkomt. Bij Mandalin, aan de Kommel in Maastricht, komt de oosterse sfeer tot leven. Hier vullen subtiele Turkse klanken de zaak en wordt het strakke, moderne interieur verrijkt met authentieke lampen, wandkleden en andere kleurrijke decoraties.

In dit decor serveert een team onder leiding van Tolga Karayazgan een kleur- en geurrijke culinaire reis naar Turkije, waar vrijwel het hele team zijn roots heeft. Voor lunch of diner kies je hier uit één van twee formules. Zo kun je je laten verrassen met een drie tot viergangen MIDI-menu, waarbij de tafel rijkelijk wordt gevuld met verrassende vlees-, vis- en vegetarische gerechten die de setting een feestelijke uitstraling geven en de gasten samen laten genieten van een scala aan smaken en texturen. De andere optie is à la carte: dit gastronomisch avontuur begint met een presentatie van de schaal met koude en warme mezes rechtstreeks aan tafel. In de hoofdgerechten zijn behalve verse ingrediënten – veelal uit Turkije – veel smaakcomponenten verwerkt.

Elk gerecht dat bij Restaurant Mandalin geserveerd wordt, biedt een smaakervaring die je meeneemt naar nieuwe culinaire hoogten. De perfecte manier om de diversiteit van de Turkse keuken te ontdekken, welke formule je ook kiest!

Contact informatie

Kommel 8, 6211 NZ Maastricht (NL)

info@restaurantmandalin.nl

Deel deze pagina:

Lees meer over

Mandalin

Niets gevonden.