L’Aperi Vino Osteria

Hasselt
Restaurant
Terras aanwezig Terras aanwezig

Het tweelingzusje van het fameuze en geliefde L’Aperi Vino. In precies hetzelfde jasje, maar met een ietwat ander concept. L’Aperi Vino Osteria is het nieuwe horecaconcept van Dirk Hendrickx en Fabiënne Cuypers. Gevestigd aan de immer gezellige Zuivelmarkt in Hasselt, op de plek waar tot voor kort Buon’Eatalia was gevestigd. De vernieuwingen op dit adres hebben alles te maken met het aanhoudende succes van de originele L’Aperi Vino, in Hasselt en ver daarbuiten.

 

Toch zijn beide concepten als je eenmaal binnen bent nét ietsje anders; bij L’Aperi Vino kom je voor een uitgebreid aperitief met een goed glas van één van de 36 verschillende open wijnen, al kun je er ook een hapje eten. Bij L’Aperi Vino Osteria is het juist omgedraaid; dit is dé plek voor een heerlijk uitgebreide Italiaanse maaltijd, al biedt de menukaart ook de juiste ingrediënten voor een compleet en geslaagd aperitief. Het beste van beide, op nog geen tien meter bij elkaar vandaan en letterlijk met elkaar verbonden.

L’Aperi Vino is 7/7 doorlopend geopend, L’Aperi Vino Osteria is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf de lunch en op zondag vanaf 17u geopend.

l'aperi vino

Contact informatie

Zuivelmarkt 22, Hasselt, België

info@laperivino.be

Deel deze pagina:

Lees meer over

L’Aperi Vino Osteria