JER

Hasselt
Terras aanwezig Terras aanwezig
Michelin Ster

Een vaste waarde, zo mogen we restaurant JER in Hasselt wel noemen. Al vele jaren een vertrouwd adres voor professionele gastvrijheid in alle vormen. Je wordt in een huiselijke sfeer ontvangen met de etiketten die je mag verwachten op dit sterrenniveau, hoffelijkheid staat voorop. Dat zie je ook aan de mooi gedekte tafels.

In het gerenoveerde herenhuis dat is omgedoopt tot Just Eat Right, staat de keuken van Wim Schildermans met verse seizoensproducten voorop. Lokaal waar mogelijk en anders van iets verder.

Steeds worden de gerechten voorzien van een finishing touch waarbij het detail er niet enkel voor het oog maar ook voor de smaak is. Verwacht hier de best verkrijgbare verse vis of een mooi stuk vlees, kwaliteit is het basisprincipe. Laten we de keuken Frans georiënteerd noemen, maar dan wel met de permissie om af en toe een uitstapje elders te maken.

Dat geldt ook voor de wijnkaart met bijvoorbeeld een prachtige selectie uit mooie Bourgognes die al een feest op zich zijn. Genieten van het leven moet bij JER zeker lukken.

Contact informatie

Persoonstraat 16, Hasselt (BE)

Deel deze pagina:

Lees meer over

JER

Ontdek ook: