Innesto

Zonhoven
Terras aanwezig Terras aanwezig
Michelin Ster

De nieuwe locatie van Innesto in Zonhoven mag er zijn. Modern strak met een kleurenspel van zwart en wit. Het marmer doet de rest.

Er is genoeg plek voor meerdere functies zoals uiteraard de dinerzaal zelf, de lounge, de aparte private dining en niet te vergeten de ruime wijnkelders. Voeg daar nog het heerlijke terras aan toe en we zijn vertrokken voor een aangenaam bezoek.

Zeker met de wetenschap dat chef Koen Verjans zijn kookkunsten mee heeft overgebracht van de eerdere locatie in de Barrier in Houthalen. De gast kan er, zij het achter glas, van genieten hoe gedreven het team werkt met de mooiste producten en daar verrassende creaties mee maakt. De groenten zijn duidelijk aanwezig en de sauzen hebben extra aandacht van de chef, hetgeen is te merken aan de geparfumeerde, diepe smaken. Michelin bekroont deze chef al jaren met een ster.

Gastvrouw Sofie de la Rivière weet de gastvrijheid goed in de praktijk te brengen en maakt met plezier een rondgang door de wijnkelders om de juiste smaakcombinaties te vinden.

Contact informatie

Kapelhof 13/15, Zonhoven (BE)

Deel deze pagina:

Lees meer over

Innesto