Home > Auto's > Winter: depressieve periode voor de echte petrolhead

Winter: depressieve periode voor de echte petrolhead

Auteur: Xavier Maassen

Het raceseizoen is voorbij, de Formule 1 nadert zijn einde en de meeste mooie oldtimers en supercars verdwijnen onder een doek. De winter komt eraan. En dat is geen goede tijd voor een coureur met een passie voor auto’s. Het wordt stil, veel te stil. En ik moet weer wachten tot maart voordat het nieuwe auto(sport)seizoen weer een beetje op gang komt.

Niet alleen de Formule 1 nadert zijn einde, maar ook mijn seizoen is afgelopen en dan staat de teller weer op nul. Een mooi seizoen met vijf overwinningen en elf podiums. En de belangrijkste overwinning tijdens de 24 uur van de Nürburgring blijft nog lang in mijn geheugen gegrift staan. Op die mooie herinneringen moet ik dan maar even teren.

De teller staat overigens ook bijna letterlijk weer op nul: ik moet opnieuw in onderhandeling voor stoeltjes voor het nieuwe seizoen, opnieuw in gesprek met sponsors voor verlenging van contracten, nieuwe sponsoren zoeken, de Sparx Business Club verder uitbreiden met mooie bedrijven en ook weer nieuwe events plannen en organiseren voor de zomerperiode.

Gelukkig hou ik mezelf goed bezig en kan ik me richten op een paar leuke events in de winterperiode. Zo hebben we aan het einde van de maand onze B2B Kart Challenge in Eupen, een kartwedstrijd waar zo’n 25 bedrijven aan deelnemen. En we gaan ook weer rally rijden. We zorgen dat al die mooie auto’s toch van stal worden gehaald om op zaterdag 8 december lekker door het prachtige Heuvelland te toeren. Waarom zouden we wachten tot de lente als we ook in de winter kunnen rallyrijden?

Daarnaast is er natuurlijk ook weer de InterClassics beurs, zowel in Brussel als Maastricht. En ook daar kan ik mijn autominnend hart ophalen tussen alle andere petrolheads met een kleine depressie in de winter. We slaan ons wel door de winter heen.

Meer informatie: www.sportscarwinterrally.nl

_____________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu