Home > Auto's > Veel interesse voor vierde editie Charity Run

Veel interesse voor vierde editie Charity Run

In Hasselt gaat op zondag 19 september voor de vierde keer de Charity Run van start, een toeristische rally voor klassieke en exclusieve auto’s. De organisatie is in handen van serviceclub Fifty One Club Hasseletum. De opbrengst van de autorally is bestemd voor het Limburgs Kankerfonds en Een Hart voor Limburg, een crowdfundingplatform voor de finnanciering van sociaal-maatschappelijke doelen.

Deelnemers aan de rally kunnen zich vanaf 8.30 uur melden op de startlocatie ‘Quartier Blue’ in Hasselt. Ze dienen uiterlijk om 10.00 uur te zijn vertrokken.

Volgens de organisatie wordt uitgebreid roadbook ter beschikking gesteld, op basis waarvan ze kunnen genieten van een selectie mooie wegen en nauwe bochten die Limburg en Vlaams-Brabant.

‘s Middags 12.30 uur en 14.30 uur zal er een exclusieve parade plaatsvinden op Corda Campus. De middagrit leidt de mooiste wegen in Haspengouw en de Voerstreek.

De eerste editie van de Charity Run vond plaats op 2 september 2017. Op die dag vierde serviceclub Fifty One International haar 51-jarig bestaan. Om die dag te vieren, werd afgesproken dat clubs in diverse landen een autorally zouden organisaeren. Het was eigenlijk bedoeld als een eenmalig evenement, maar gezien het succes en de positieve reacties van de deelnemers werd besloten er een jaarlijks evenement van te maken.

In 2020 kon de rally vanwege de beperkingen met betrekking tot corona niet doorgaan, maar dat wordt dit jaar ruimschoots goedgemaakt. Met nog drie maanden te gaan, hebben zich nu al ruim deelnemers gemeld.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu