Home > Auto's > Topcoureur in poleposition op Kreuze Contactdag

Topcoureur in poleposition op Kreuze Contactdag

Auteur: Maarten van Laarhoven

Er zijn opmerkelijke paralellen tussen de Formule 1 en het bedrijfsleven. In beide gevallen zijn snelheid, betrouwbaarheid, inzet van de nieuwste technieken en niet te vergeten razendsnel schakelen als het er op aankomt, begrippen waar het om draait. Ieder racecircuit kent zijn eigen geheimen, net zoals geen enkel bedrijf hetzelfde is. Zowel in de Formule 1 als in het bedrijfsleven wint degene die zich het best weet aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Als er iemand is die beide werelden kent, is het wel Robert Doornbos. De voormalig Formule 1-coureur – en tegenwoordig scherp analyticus van de verrichtingen van Max Verstappen bij Ziggo Sport – is een van de sprekers tijdens de Kreuze Contactdag 2018 op donderdag 4 oktober in Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn. De 37-jarige Doornbos reisde voor zijn werk de hele wereld over. Zo ontdekte hij dat goede communicatie van levensbelang is.

Het communicatielandschap van tegenwoordig is niet meer hetzelfde als dat van een aantal jaren geleden, ook al wordt binnen het bedrijfsleven soms gemakkelijk gedacht van wel. Met alleen een telefoon, een internetsite en e-mail kom je er niet meer. Bovendien spelen zaken als voortdurend goed bereikbaar zijn, beveiliging en privacy een steeds belangrijkere rol. 

Bij Kreuze, de grootste onafhankelijke zakelijke communicatieaanbieder in het zuiden van het land, zien ze dagelijks hoe ondernemingen worstelen met hun communicatie, die in veel gevallen niet is toegesneden op actualiteit. Een gemiste kans, want communicatieprocessen die goed op elkaar zijn afgestemd, dragen in hoge mate bij aan klanttevredenheid, zo weten de specialisten van het op Maastricht Aachen Airport gevestigde communicatiebedrijf.

Tijdens de Kreuze Contactdag komen de nieuwste zakelijke communicatieoplossingen uitgebreid aan bod. Ook wordt een aantal praktische zaken belicht, zoals de privacywet AVG/GDPR die dit jaar van kracht geworden is en de daarmee samenhangende beveiliging en beheer van data. Verder is er aandacht voor nieuwe vormen van samenwerking tussen afdelingen die ver van elkaar verwijderd zijn en het gratis en veilig delen van documenten vanaf elke locatie.

Deelname aan de Kreuze Contactdag 2018 is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden. Snel aanmelden is wegens de grote belangstelling van belang. Kijk voor meer informatie en het hele programma op: www.kreuze.nl/contactdag

___________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu