Home > Auto's > Topbolides genieten van het zonnige herfstweer

Topbolides genieten van het zonnige herfstweer

Auteur: Xavier Maassen

Niet alleen in de lente en zomer wordt er gereden met ons ‘cultureel erfgoed op de weg’ gereden. Ook in het najaar zijn er genoeg mooie ritten en rally’s voor eigenaren van bijzondere bolides. Zo organiseerde de stichting Ride Along Events een mooie dagtour met een aantal hoogstaande wagens. Het weer was voor de maand oktober meer dan perfect.

De start was in Herten bij Stradale Vintage Cars met een uitgebreid ontbijt tussen veertig exclusieve auto’s. Daarna werd Kasteel Limbricht aangedaan voor een lekkere lunch en tot slot Kasteel de Hoogenweerth voor een welverdiend driegangendiner.

In totaal werden zo’n tweehonderd kilometers afgelegd door Nederlands- en Belgisch Limburg, met haarspeldbochten, mooie uitzichten en uiteraard ook rechte stukken om lekker te kunnen accelereren. Onder de 23 bolides die meededen bevonden zich topstukken als de Porsche 918 Spyder, Lamborghini Huracán Performante, Lamborghini Aventador S, Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster en een BMW M3 ’30 Jahre Edition’. Alle deelnemers genoten zichtbaar van de mooie route en de fraaie locaties.

_________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu