Home > Auto's > Nieuwe BMW X7 bij Keram op Maastricht Airport

Nieuwe BMW X7 bij Keram op Maastricht Airport

Leuk nieuws voor de ware BMW-liefhebber. Vanaf komende zaterdag 11 mei staat bij BMW en MINI-dealer Keram de geheel nieuwe BMW X7 in de showroom. De BMW X7 – bijgenaamd ‘The President’ – is een statement van de luxeklasse: het voertuig is zodanig ontworpen dat het een elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid is. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij ‘The President’ er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Het royale ruimteaanbod in het interieur biedt een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid, kortom ongekend comfort tot aan de derde zitrij.

De nieuwe BMW X7 is een luxe SUV met echt offroad-potentieel. De standaard adaptieve luchtvering op de voor- en achteras, het innovatieve onderstelregelsysteem en de Integral Active Steering (‘meesturende’ achterwielen voor extra veiligheid) bieden maximale controle en comfort op elke ondergrond. Dankzij het M sportuitlaatsysteem doet ook het motorgeluid niet onder voor de dynamische prestaties.

_____________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu