Home > Auto's > Urbains Auto's > Nieuw ronde, nieuwe kansen!

Nieuw ronde, nieuwe kansen!

Auteur: Xavier Maasen

De start van het nieuwe jaar is voor mij altijd een spannende tijd. Het lijkt erop of alles weer op 0 staat en we een nieuwe ronde tegemoet gaan. Dat geldt zowel voor de autosport als ook voor de events en rally’s. Momenteel ben ik volop in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen start met de aftrap van onze Sparx Business Club op Kasteel de Hoogenweerth. Met meer dan 50 bedrijven ben ik meer dan tevreden met de vorderingen binnen de club. We hebben mooie bedrijven en te gekke events gepland voor 2019. Ik vind het heerlijk om mensen bij elkaar te brengen, te koppelen en te laten genieten.

Na de aftrap van Sparx zal ook het raceseizoen starten. Het ziet er langzaam maar zeker weer goed uit voor 2019. We zijn nog druk in onderhandeling met teams en sponsoren om alles rond te krijgen voor het nieuwe jaar. Ieder jaar komen er nieuwe partners bij, maar vallen er ook weer partners weg. Een stressvolle periode waar de onzekerheid overheerst. Gelukkig ben ik er na bijna twintig jaar in de autosport langzamerhand wel gewend aan geraakt. Zoals het er nu uitziet zullen we weer rijden voor de titel in de Porsche Carrera Cup Benelux en ook strijden in enkele 24-uurs races. Ik kan niet wachten tot we kunnen starten en ik weer achter het stuur kan kruipen.

Voorlopig moet ik het doen met krachttraining samen met mijn trainer Ralph Dohmen en hier en daar wat simulator racen. Ik vermoed dat we pas in maart weer echt achter het stuur van een Porsche kruipen en de testdagen beginnen vooraf aan het seizoen.

Ook voor onze events en rally’s zijn we vol in de voorbereiding. We gaan weer mooie dingen doen en mijn passie voor auto’s en autosport met andere mensen te delen. Zo gaan we eind maart naar het Porsche Experience Center in Silverstone en gaan we dit jaar een drift training doen met onze relaties. Daarnaast staan ook de rally’s weer in aantocht. We starten op 5 en 6 april met onze Sportscar Spring Rally traditiegetrouw bij Novotel Maastricht en niet veel later zal de tweede editie zijn van de Rallye de Gravenrode bij de International Butler Academy.

De vooruitzichten zijn weer goed voor een mooi jaar gevuld met passie voor auto’s en autosport. Niet te vergeten ga ik ook weer voor 1Limburg vooruitblikken en terugkijken naar de races van Max in de F1. Kan hij dit jaar nu eindelijk meevechten voor het wereldkampioenschap? Spannende tijden. Nog even in de onzekerheid en dan vol gas knallen in het nieuwe jaar.

Meer informatie:
www.sportscarspringrally.nl
www.rallyedegravenrode.nl

____________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.