Home > Auto's > Nieuw Limburgs topevenement: InterClassics Days of Elegance

Nieuw Limburgs topevenement: InterClassics Days of Elegance

Op het terrein van Château St. Gerlach in Houthem wordt op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 de eerste editie van InterClassics Days of Elegance gehouden, een nieuw hoogstaand evenement dat moet uitgroeien tot het meest luxueuze auto-evenement van Nederland. Dat heeft de organisatie van InterClassics vanmiddag bekendgemaakt. Het nieuwe evenement staat los van de oldtimerbeurs van InterClassics die van 13 tot en met 16 januari voor de 28ste keer wordt gehouden in MECC Maastricht.

Volges Erik Panis, manager van InterClassics, leent  de grandeur van Château St. Gerlach zich uitstekend voor een evenement van internationale uitstraling dat zijn organisatie voor ogen staat.. ,,Deelnemers en bezoekers worden ondergedompeld in de gastvrijheid van het bourgondische zuiden, terwijl ze kunnen genieten van de meest unieke automobiel en luxe lifestyle-producten.”

Volgens Panis laat zijn organisatie niets aan het toeval over om een programma van de allerhoogste kwaliteit te kunnen presenteren. InterClassics Days of Elegance omvat een presentatie van de meest exclusieve klassieke auto’s die maar denkbaar zijn, met op zondag een prijsuitreiking in diverse categorieën door een internationaal gerenommeerde  jury.

Bezitters van klassieke auto’s en moderne super-auto’s kunnen op zaterdag meedoen aan een rally door het Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek. De deelnemers worden onderweg onthaald op een gastronomische lunch. Het programma van InterClassics Days of Elegance omvat verder een vip-night en een presentatie van exclusieve automobielen die voorbestemd zijn om de klassiekers van de toekomst te worden. Daarnaast is er op alle mogelijke manieren mogelijk om gastronomisch te genieten.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistieken, marketing cookies accepteren.
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu