Home > Auto's > Niet meer bestaande merken op InterClassics

Niet meer bestaande merken op InterClassics

‘Forgotten Classics – Epic designs from the past’. In goed Nederlands: ‘Vergeten klassiekers – Epische ontwerpen uit het verleden‘. Dat is het thema van de 27ste editie van InterClassics Maastricht die morgen begint in MECC Maastricht en vervolgens nog tot en met zondag duurt. Het gaat om een van de grootste oldtimerevents van de Benelux.

Tijdens de beurs worden herinneringen opgehaald aan verdwenen, maar niet vergeten iconische automerken. Op het themaplein worden bezoekers getrakteerd op een ‘trip down memory lane’, aan de hand van 24 epische ontwerpen van memorabele automerken die niet meer bestaan, waaronder Talbot-Lago, Saab, Invicta, Hispano Suiza, Spyker, Voison,  Bristol, Horch, Studebaker. De automobielen zijn beschikbaar gesteld door diverse internationale musea en privéverzamelaars.

Naast de 24 ‘vergeten klassiekers’ is er een groot aanbod van oldtimers én ‘youngtimers’ die niet alleen te bewonderen zijn, maar ook te koop worden aangeboden. In totaal gaat het om ruim achthonderd klassiekers. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. De oppervlakte van de beurs in MECC Maastricht beslaat 35.000 vierkante meter. Er zijn zo’n driehonderd exposanten.

Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu