Home > Auto's > Lentekriebels voor de autoliefhebber

Lentekriebels voor de autoliefhebber

Auteur: Xavier Maassen

Over goed een week begint de lente weer en dat is goed nieuws voor de autoliefhebbers. Zij kunnen hun prachtige bolides weer van stal halen en lekker gaan toeren door het Limburgse landschap op zaterdag en zondag. Veel van ons cultureel erfgoed op wielen staat de hele winter netjes onder een doek te wachten op de eerste lenteprikkels. Dan mag het doek van de wagen en wordt hij weer gestart voor de mooie dagen van het jaar. Wie gaat ook rijden met een klassieker of sportwagen als er nog zout op de wegen ligt?

Liefhebbers van oldtimers en sportieve bolides kunnen ook hun hart weer gaan ophalen bij de diverse rallys door het Limburgse landschap. Direct aan het begin van de lente op 6 en 7 april is de Sportscar Spring Rally. Deze gezellige rally, met start en finish bij het Novotel in Maastricht, is na jaren afwezigheid weer terug.

Er zijn nog meer mooie ritten in het Limburgse heuvellandschap. Zo is er eind mei de nieuwe Rallye de Gravenrode in de regio Parkstad en in september de Tour de Mestreech en de Tour de Rac. Voldoende mooie tourritten om je klassieker of sportwagen van stal te halen.

Voor mij mag de lente ook weer beginnen, zodat we de mooie cabrio’s en sportwagens weer zien in het straatbeeld. Mijn dag wordt al gemaakt met het zien of horen van een prachtige bolide rijdend door het landschap. Kom maar op met de lente.

 

Xavier

Meer informatie:

www.sportscarspringrally.nl

www.rallyedegravenrode.nl

www.tourdemestreech.nl

www.facebook.com/Tourderac/

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu