Home > Auto's > InterClassics tweede tijdens prestigieuze awarduitreiking

InterClassics tweede tijdens prestigieuze awarduitreiking

Auteur: Maarten van Laarhoven

InterClassics Maastricht heeft gisteren tijdens de uitreiking van de Historic Motoring Awards in het Sheraton Grand London Park Lane Hotel Londen de tweede plek behaald in de categorie ‘motoring event of the year’. InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar de belangrijkste classic car show van de Benelux, was dit jaar voor het eerst genomineerd.

Tijdens de Historic Motoring Awards worden elk jaar diverse awards uitgereikt aan vooraanstaande personen, evenementen en bedrijven uit de hele wereld. De award voor ‘motoring event of the year 2018’ is gewonnen door Retro Classics Stuttgart. De jury bestond uit een internationaal gezelschap van juryleden én experts van Octane Magazine UK, allen kenners van de klassieke autowereld.

InterClassics Maastricht was een van de vijf genomineerde classic car-evenementen. De Maastrichtse beurs nam het op tegen Concours of Elegance, Classic Nostalgia at Shelsley Walsh, The Festival of the Unexceptional en Retro Classics Stuttgart in de categorie ‘motoring event of the year’. Voorgaande jaren mochten Vintage Revival Montlhéry in 2017 en Amelia Island Concours d’Elegance in 2016 zich ‘motoring event of the year’ noemen.

Erik Panis, manager van InterClassics, beschouwt het behalen van de tweede plek als de kroon op het werk van hemzelf en zijn team. ,,Een mooie afsluiting van ons 25-jarig jubileum dat wij afgelopen januari met InterClassics Maastricht hebben mogen vieren. Ik ben enorm trots dat wij als team, samen met onze exposanten, ieder jaar zo’n mooie beurs weten neer te zetten en daarvoor ook nu weer internationaal gewaardeerd worden.”

De 26ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu