Home > Auto's > InterClassics Preview Night: sterrendiner tussen de Dutch GP Classics

InterClassics Preview Night: sterrendiner tussen de Dutch GP Classics

Na een verplichte Covid-pauze van drie jaar kunnen auto- en oldtimerliefhebbers tussen 12 en 15 januari 2023 weer als vanouds hun hart ophalen tijdens de fameuze oldtimersbeurs InterClassics Classic Car Show in MECC Maastricht. Om de aftrap van de 28e editie van InterClassics, die dit jaar het thema ‘Dutch GP Classics’ krijgt, te vieren, verwelkomt het MECC op de openingsavond gasten, ondernemers en standhouders voor een bijzonder sterrendiner (en daar kun jij bij zijn!)

De avond voorafgaand aan de opening van InterClassics staat al 28 edities steevast in het teken van de Preview Night: een gala-avond voor ondernemers, deelnemers, gasten en (lokale) politici. Net als voorgaande jaren genieten de vijfhonderd aanwezigen op deze avond van een gezellige avond waar, tussen de oldtimers, volop genetwerkt kan worden. Ook staat er een sterrenbrigade klaar voor de culinaire invulling van het diner. Na diverse Limburgse sterren- en topchefs is het dit jaar de beurt aan de Belgische Wout Bru van La Bru’sserie (*) en La Grand Verre in Durbuy. Bru stond eerder in de keuken tijdens de Preview Night van InterClassics Brussels. Dat was zo’n groot succes dat de uitnodiging voor de eerstvolgende InterClassics in Maastricht niet kon uitblijven.

Met het hoofdthema van 2023 duikt InterClassics Maastricht in de rijke historie van de Dutch Grand Prix. In samenwerking met musea en privéverzamelaars wordt er een unieke collectie aan Formule 1-geschiedenis op het Circuit van Zandvoort tentoongesteld.

Wil jij bij de InterClassics Classic Car Show Maastricht Preview Night op woensdag 11 januari 2023 aanwezig zijn? Dat kan! Je hebt al een plekje aan tafel voor 295 euro per persoon, een sponsortafel voor 10 personen kost 2800 euro. Meer informatie, kaartjes of mogelijkheden voor andere vormen van sponsoring via interclassics.events/preview-night-maastricht/

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.