Home > Auto's > InterClassics Maastricht verplaatst naar januari 2022

InterClassics Maastricht verplaatst naar januari 2022

De 28ste editie van InterClassics Maastricht in MECC Maastricht is verplaatst naar januari 2022. Aanvankelijk stond de beurs, traditiegetrouw als eerste event van het seizoen, op de kalender van 14 tot en met 17 januari van dit jaar. Eerder werd besloten de de 28ste editie uit te stellen tot het laatste weekend van juni, maar uiteindelijk is toch besloten om het evenement verder door te schuiven, om precies te zijn naar 13 tot en met 16 januari.  

 ,,Onze gehele sector snakt naar perspectief en de mogelijkheid om elkaar weer ‘live’ te ontmoeten”, zegt Erik Panis, beursmanager InterClassics. ,,Ondanks de positieve vooruitzichten hebben wij in nauw overleg met onze sponsoren, partners en deelnemers besloten dat juni nét iets te vroeg komt.”

Er zijn diverse opties onderzocht, aldus Panis. ,,Wij zien in de evenementenbranche veel creatieve initiatieven ontstaan om op een veilige manier een event te organiseren. Maar één ding weten wij absoluut zeker: live ontmoeten op de beursvloer, elkaar de hand schudden, samen praten over die prachtige auto, het aanraken van de auto, een pilsje drinken, de geur van rubber, noem het maar op; dat is waarom wij een beurs als InterClassics Maastricht organiseren!”

Met de huidige coronamaatregelen – die naar het zich laat aanzien nog wel even zullen voortduren kan de gewenste interactie onvoldoende worden gerealiseerd”, aldus Panis. ,,Dit zal ten koste gaan van de kwaliteit van de beurs. Daarnaast komt de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, bezoekers en collega’s op de eerste plaats en kunnen wij deze in juni niet voor 100 procent garanderen. Al met al genoeg reden om de beurs te verplaatsen naar januari 2022.”

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu