Home > Auto's > InterClassics Maastricht in het teken van Ferrari

InterClassics Maastricht in het teken van Ferrari

InterClassics Maastricht, dat van 12 tot en met 15 januari 2017 wordt gehouden in MECC Maastricht, kan zich inmiddels meten met de grote oldtimerbeurzen in Parijs en Stuttgart. Centraal thema dit jaar is Ferrari, een automerk dat al zeventig jaar staat voor topdesign en elegantie. Op de 24ste editie zijn onder meer te zien de 250 GT SWB Berlinetta Competitione, de 166 MM, de F40 en de Testarossa. Daarnaast worden in samenwerking met Ferrari Club Nederland nog eens zo’n 20 andere auto’s van het roemruchte merk getoond.

,,Naast een bijzondere collectie Ferrari’s hebben we nog een prachtig thema”, zegt directeur Erik Panis van InterClassics. ,,In samenwerking met Amicale Facel Holland en Classic Job brengen we een ode aan het bijzondere Franse merk Facel Vega, grande routières van topklasse. Wij zullen een tiental unieke exemplaren presenteren.”

Jean Daninos, directeur en oprichter van Facel, beschouwde de Facel Vega HK 500 als beste Facel ooit gebouwd. Met een snelheid van gemakkelijk 240 km per uur was deze indrukwekkende bolide lange tijd de snelste productieauto ter wereld.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2017 in MECC Maastricht. De klassieke autobeurs trekt jaarlijks veel kopers en liefhebbers. Speciaal voor onze lezers organiseren wij een exclusief bezoek aan de previewday van InterClassics. Via www.interclassicsmaastrichts.nl zijn entreekaarten met korting te koop. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu