Home > Auto's > InterClassics Maastricht genomineerd voor International Historic Motoring Awards

InterClassics Maastricht genomineerd voor International Historic Motoring Awards

InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar de belangrijkste classic car show van de Benelux, is voor de eerste keer in de Historic Motoring Awards genomineerd als ‘motoring event of the year’. Op 25 oktober 2018 zullen in London voor het achtste jaar diverse awards uitgereikt worden aan de meest vooraanstaande personen, evenementen en bedrijven in de klassieke autowereld uit Europa, Azië, Verenigde Staten en Australië. De jury bestaat uit een internationaal gezelschap van juryleden én experts van Octane Magazine UK, allen kenners van de klassieke autowereld.

InterClassics Maastricht is een van de vijf autosportevenementen die genomineerd zijn en mag het opnemen tegen Concours of Elegance, Classic Nostalgia at Shelsley Walsh, The Festival of the Unexceptional en Retro Classics Stuttgart in de categorie ‘motoring event of the year’. Voorgaande jaren mochten Vintage Revival Montlhéry in 2017 en Amelia Island Concours d’Elegance in 2016 zich ‘motoring event of the year’ noemen. In totaal zijn er 19 categorieën waaronder ‘car of the year’, ‘restoration of the year’, ‘book of film of the year’, ‘club of the year’, ‘heritage collection of the year’, ‘museum of the year’ en ‘specialist of the year’.

Manager InterClassics Erik Panis is ‘bijzonder trots’ dat InterClassics Maastricht genomineerd is voor het ‘autosport evenement van het jaar’. ,,Na 25 jaar behoren we inmiddels tot het selecte groepje van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen in Europa. Deze nominatie is de kers op de taart van ons 25-jarig jubileum dat wij afgelopen januari hebben mogen vieren. We zullen met een afvaardiging van InterClassics aanwezig zijn bij de uitreiking van de awards op 25 oktober in Londen.”

De 26ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl. Meer informatie over de International Historic Motoring Awards zie http://www.historicmotoringawards.co.uk/home

________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu