Home > Auto's > InterClassics Maastricht 2019 brengt ode aan Lancia

InterClassics Maastricht 2019 brengt ode aan Lancia

Auteur: Maarten van Laarhoven

Het Italiaanse automerk Lancia staat centraal tijdens de 26ste editie van InterClassics Maastricht, die van 10 tot en met 13 januari 2019 wordt gehouden in MECC Maastricht.

In samenwerking met de Lancia Club Nederland en België en diverse musea worden Lancia’s hoogtepunten van de afgelopen eeuw geprsenteerd.

Het affiche voor de 26ste editie van InterClassics Maastricht een laat een van de karakteristieke modellen van Lancia zien: de zeldzame D23 rensportwagen uit 1953. Deze D23, het enige overgebleven originele exemplaar van dit illustere Lancia rensporttype, is een van de circa 25 topstukken die tijdens de komende editie InterClassics Maastricht te zien zijn op het themaplein. De Lancia D23 wordt beschikbaar gesteld door het Louwman Museum in Den Haag.

InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 275 exposanten het grootste evenement rond klassieke auto’s in de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu