Home > Auto's > Fifty One Charity Run 2021 groot succes

Fifty One Charity Run 2021 groot succes

Op zondag 19 september vond de vierde editie van de Charity Run plaats. Dat is een toeristische rally voor klassieke en exclusieve auto’s, georganiseerd door serviceclub Fifty One Club Hasseletum.

De rally werd dit jaar druk bezocht; ruim 120 wagens verzamelden zich zondag tussen 08:30 en 10:00 bij het nieuwe Hasseltse stadskwartier Quartier Bleu. Hier ontvingen zij een uitgebreid roadbook dat de basis vormde voor een prachtige toer langs een selectie van mooie wegen en nauwe bochten in Belgisch Limburg en Vlaams-Brabant. Rond de middag volgde een exclusieve parade van automobielen op de Corda Campus, waarna de middagrit langs de mooiste wegen in Haspengouw en Voerstreek leidde.

De opbrengsten van de autorally zijn bestemd voor het Limburgs Kankerfonds en Een Hart voor Limburg, een crowdfundingplatform voor de financiering van sociaal-maatschappelijke doelen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu