Home > Auto's > Exclusieve preview nieuwe Audi A6

Exclusieve preview nieuwe Audi A6

Evenwichtige rijeigenschappen en een uitzonderlijk fraai interieur. Autoweek, het grootste autoplatform van Nederland, is laaiend enthousiast over de nieuwe Audi A6 die onlangs is gepresenteerd. De exclusieve auto is komende donderdag 14 juni heel even te bewonderen in de showroom van de Wealer Autogroep in Heerlen.

Wealer, met vier vestigingen in Midden- en Zuid-Limburg, is de officiële dealer voor Volkwagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens in het gebied. De exclusieve preview van de nieuwe Audi A6 – het karakteristieke model wordt om de zeven jaar vervangen – vindt plaats in de Audi showroom van Wealer in Heerlen van 17.00 uur tot 20.00 uur.

De achtste generatie Audi A6 is opnieuw zijn tijd vooruit. Behalve in het volledig vernieuwde design komt dit naar voren in de innovatieve systemen die zijn ontwikkeld voor de nieuwste Audimodellen. Zo heeft de nieuwe Audi A6 een volledig vernieuwd bedieningsconcept met de Audivirtual cockpit en een naadloos geïntegreerd MMI-systeem met touch response. ,,Zo is vooruitgang in zowel het interieur als het exterieur zichtbaar”, aldus de Limburgse Audi-dealer.


Wie het leuk vindt om alle mogelijkheden van de nieuwe Audi A6 als eerste te ontdekken is komende donderdag van harte welkom in Heerlen. Belangstellenden doen er goed aan zich aan te melden via https://www.wealer.nl/preview-a6

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu