Home > Auto's > De ideale Mercedes-Benz

De ideale Mercedes-Benz

Nancy Jurgen kreeg de liefde voor Mercedes-Benz van thuis uit mee. Met meer dan twintig jaar ervaring begon ze vorig jaar haar eigen zaak in Geleen.

Nancy Jurgen groeide op tussen de auto’s. „Als kind van drie speelde ik al in de showroom van het bedrijf van mijn ouders in Kerkrade. Ik hield al vroeg van pk’s,” lacht ze, „auto’s én paarden. Die liefde voor Mercedes en paarden is nooit overgegaan.” Sinds augustus 2019 is ze haar eigen zaak begonnen in Geleen onder de naam Jurgen Car Sales. Ze is lid van de Mercedes-Benz Specialisten Groep voor Limburg en aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG.

Waar het merk vroeger misschien een wat klassiek imago had, is Mercedes anno 2020 hip. Nancy ziet ook dat steeds meer jonge mensen kiezen voor het merk met de ster. „Mercedes heeft tegenwoordig meer dan zestig modellen, dus er is voor elk wat wils. In haar showroom is een snel wisselend aanbod van jong gebruikte auto’s aanwezig. En staat de ideale auto er niet tussen, dan gaat ze graag voor haar klanten op zoek in haar omvangrijk opgebouwd netwerk. Met meer dan twintig jaar ervaring in het autovak, die ze onder meer opdeed in het familiebedrijf, is ze in staat om snel een Mercedes van een specifiek type of bouwjaar te vinden. „Een auto vind je op iedere straathoek, maar een kwaliteitsoccasion met de juiste specificaties en uitvoering is iets anders. Het is belangrijk dat hij betrouwbaar, vakkundig onderhouden en schadevrij is.”

Nancy spreekt gepassioneerd over haar zaak en geniet zichtbaar ze doet. „Eigenlijk voelt het meer als een hobby.” Ze onderhoudt een persoonlijke band met haar klanten. „Ik ken iedereen bij naam,” zegt ze. ,,We leven in een steeds snellere wereld, daarom vind ik het belangrijk om echt de tijd te nemen voor mijn klanten. Persoonlijk advies, ook bijvoorbeeld bij het leasen van een auto, service en kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten.” De showroom is op afspraak geopend maar ze komt ook graag bij mensen thuis voor een proefrit en de taxatie van de inruilauto.

Aan de Heijgraef 17, Geleen (NL) – nancyjurgenauto.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.