Home > Auto's > Coupe des 5 – Roman Empire Edition

Coupe des 5 – Roman Empire Edition

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat liefhebbers van oude of bijzondere auto’s zich mogen verheugen op de mooiste autoritten. Van donderdag 9 april tot en met zondag 12 april vindt de 15e editie van de Coupe des 5 plaats, een ‘netwerk-autorally’ die elk jaar opnieuw wordt georganiseerd door een aantal vaste zakelijke partners.

Dit jaar heeft de rally de naam ‘Coupe des 5 – Roman Empire Edition’ meegekregen. De tocht voert over het circuit van Spa Francorchamps, door de Ardennen, de Moezelstreek en het Saarland. Onderweg zullen de deelnemers – net zoals de Romeinen ooit deden – de idyllische dorpen in de Moezel en het Saarland. Bijzonder is dat dit keer maar één keer hoeft te worden in- en uitgecheckt: alle overnachtingen vinden plaats namelijk in vijfsterrenhotel Victor’s Residenz-Hotel Schloss Berg (https://www.victors.de/de/hotels/schloss-berg/). Met deze schitterende locatie als uitvalsbasis worden de rallyrijders verrast met bijzondere routes, unieke locaties en culinaire hoogstandjes. ‘Fun’ blijft volgens de organisatie de rode draad van de Coupe des 5. Het thema ‘Roman Empire’ zal daar zeker aan bijdragen, is de verwachting.

De deelnemers aan de rally worden op vrijdag 10 april – uiteraard in stijl – aan tafel verwacht voor het themadiner, die zal worden gevolgd door de inmiddels beruchte feestavond! ,,Het belooft weer, zoals altijd, een prachtig evenement te worden met een bijzondere stoet aan auto’s, inspiratievolle ontmoetingen, culinaire geneugten en speciale locaties, routes en opdrachten. Genoeg redenen om je nu al aan te melden”, vindt de organisatie.

De deelname fee per equipe bedraagt € 2.495,- (excl. BTW), inclusief dranken, maaltijden en logies (op basis van een tweepersoonskamer en drie overnachtingen). Inschrijven kan tot en met vrijdag 6 maart via coupedes5.com of door een mail te sturen naar coupedes5@servicecenter4h.com Voor aanvullende informatie: coupedes5@servicecenter4h.com of +31 43 356 1091.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu