Home > Auto's > Coupe des 5 is terug en geeft twee plekken weg!

Coupe des 5 is terug en geeft twee plekken weg!

Auteur: Demy Janssen

Onder het motto ‘winnen is niet belangrijk, iedereen moet zich een winnaar voelen!’ werd in 2006 de eerste editie van de autorally Coupe de 5 door een klein maar zeer ervaren team georganiseerd. Inmiddels heeft het rally-gezelschap al heel wat kilometers afgelegd door Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Schotland, België, Slowakije, Nederland, Italië en Oostenrijk. Voor de 14e editie van de Coupe des 5, heeft het rally-gezelschap iets bijzonders in petto.

The Love Boat
,,De Coupe des 5 was al speciaal’’, schrijft de organisatie op haar vernieuwde website, ,,maar dit jaar gooien we er nog een schepje bovenop’’. Van donderdag 4 tot en met zondag 7 april brengt The Love Boat de rallyrijders per boot van Amersfoort via Arnhem naar Düsseldorf, de eindlocatie van de rally. Onderweg worden idyllische dorpjes aangedaan en vinden de overnachtingen plaats op de Luxe Rijncruisers.

Deelname
De Coupe des 5 is verdeeld in drie rallyklasses: C-klasse (klassiekers, ouder dan 25 jaar), E-klasse (elektrisch) en de R-klasse (rallyklasse). Tijdens het Captains Dinner op 5 april worden rallyrijders in vol ornaat verwacht. Deelname aan de rally bedrag € 2495 per equipe. Dat is inclusief maaltijden en logies (op basis van tweepersoonskamers en drie overnachtingen). Er is tijdens deze bijzondere editie van de Coupe des 5 slechts plek voor maximaal 40 equipes.

WIN!
Voor de allereerste keer geeft de Coupe des 5 dit jaar in samenwerking met Chapeau 1 equipe (t.w.v. €2495) weg! Kans maken op deze prijs? Deel een foto van jou en je rallymaatje op Instagram of Facebook en gebruik #coupedescinq #wineenrally en @chapeaumagazine. Deelnemen kan tot 15 februari, winnaars worden in de week van 18 februari bekend gemaakt.

Let op: bevestig je deelname door deze behalve publicatie op social media, ook te sturen naar marketing@chapeaumagazine.com

_____________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.