Home > Auto's > BMW-dealer Keram verkocht aan Zwitsers bedrijf

BMW-dealer Keram verkocht aan Zwitsers bedrijf

Het bedrijf Keram, officiële BMW- en MINI-dealer met vestigingen op Maastricht Airport en in Heerlen, is verkocht aan de Zwitserse firma Emil Frey via de Nederlandse dochter Ekris, die al verschillende BMW-vestigingen in Nederland heeft. 

De eigenaren/ directeuren Ralph Kerres en John Meessen vonden deze stap nodig omdat schaalvergroting gewenst is in de autobranche.  „Wij hebben een prachtig bedrijf met veel tevreden klanten, maar toen wij begonnen waren er zo’n 80 BMW-dealers in Nederland. Dat zijn er nu nog een stuk of twaalf, dus de trend is duidelijk”, zegt John Meessen. „Wil je alle uitdagingen van de toekomst aankunnen, dan moet je aanzienlijk groter zijn. Dit Zwitserse familiebedrijf vinden wij qua waarden richting klanten en personeel het beste bij ons passen. De naam, de dienstverlening, alles blijft hetzelfde.”

Kerres en Meessen zullen na een inwerkperiode van de nieuwe directie het bedrijf verlaten. Het huidige personeel blijft ongewijzigd. Eind dit jaar zal de transitie normaal gezien zijn afgerond. 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu