Home > Auto's > 6 heures de Visé

6 heures de Visé

Op 3 en 4 oktober zal de 3e editie van ‘6heures de Visé’ plaatsvinden.

 

De “6 heures de Visé” is een integraal onderdeel van het erfgoed van Belgische rally’s naast “Les Boucles de Spa”, “Le Rallye du Condroz” en ook “Les Boucles de Liège”. Meer dan 30 jaar na de laatste editie, ligt deze gebeurtenis nog vers in het geheugen van de meeste mensen.

 

De reorganisatie van dit legendarische evenement van de motorsport had slechts betekenis, ‘terug naar de oude en de “speciale” periode van bepaalde auto’s voor 1978 dat wordt afgesloten in het park van de prachtige stad Visé, waardoor het plezier van de ‘6 heures de Visé’ weer wordt herleeft en waar paden zich weer kruisen.

 

Een hoog aangeschreven evenement van het Belgisch Rally Kampioenschap, voornamelijk door de schoonheid van de regio’s en selectieve tour. De 6 Hours of Visé zou vroeg of laat herboren worden. Sinds 2013 is dit weer het geval en vanaf nu is het evenement gereserveerd voor klassieke auto’s, allemaal uitgenodigd om deel te nemen aan deze prachtige run. Bij deze tour zijn precisie en nauwkeurigheid zijn de normen in plaats van pure snelheid.

 

De toegang van het publiek is helemaal vrij, het publiek krijgt de gelegenheid om de auto’s op hun gemak te bewonderen in bepaalde zones en tijdstippen. De toeschouwers kunnen ook de auto’s bewonderen gedurende de tour, er zal een volledig tijdschema voor aanvang worden uitgedeeld.                

 

Doet u mee of wilt u een kijkje nemen? Bekijk de site of de Facebook pagina >

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu