Home > Auto's > Honderd jaar autogeschiedenis tijdens Internationaal Oldtimertreffen

Honderd jaar autogeschiedenis tijdens Internationaal Oldtimertreffen

Het centrum van Lanaken vormt dit weekend het decor voor de vierde editie van het Internationaal Oldtimertreffen. Er vallen zowel voor- als naoorlogse oldtimers te bewonderen, zoals Minerva, Bugatti, Rolls Royce of Packard. Nieuw zijn de zogenaamde Youngtimers en special cars. Hier noteren we Astor Martin en Ferrari. Iedereen kan dit weekend al deze mooie wagens gratis bewonderen.

Voor het ‘Concours d’ Elegance’ rijden ze zelfs een speciaal podium op. In totaal nemen zo’n 300 auto’s deel. Ze rijden onder andere  enkele rallyroutes langs de Jekervallei en passeren Valkenburg met een stop bij Kasteel Wijnandsrade. Het weekend wordt afgesloten met een galadiner in Hoeve Pietersheim. Jempi Welkenhuyzen reed een rondje mee en fotografeerde tijdens de VIP-receptie  het internationale publiek dat uit de Benelux, Frankrijk en Duitsland kwam.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!